Relatiecoaching

Samen Groeien: Begeleiding voor Sterkere, Diepere en Betekenisvollere Relaties.

Herontdekken van liefde in een veranderende wereld.

De taal van liefde

Liefde kent vele vormen. Bij mijn relatiecoaching help ik je jouw unieke 'liefdestaal' te ontdekken en die van je partner. Of het nu gaat om tijd, woorden of aanraking, ik geloof dat elke relatie kan bloeien met begrip, inzicht en communicatie.

Navigeren in moderne relaties

In het digitale tijdperk zijn relaties complexer dan ooit. Bindingsangst en verlatingsangst brengt de nodige vraagstukken met zich mee. Maar ondanks de uitdagingen geloof ik dat elke relatie kan groeien. Met de juiste tools en begeleiding help ik jullie ware verbinding te herontdekken.

Contact
Specialisaties

Mijn specialisaties in Relatiecoaching

Non verbale communicatie

De bekende Amerikaanse professor Gottman onthulde dat non-verbale signalen een sleutelrol spelen in het voorspellen van de toekomst van relaties. Bij mijn werk met 'Non-Verbale Communicatie' ga je dieper in op deze fascinerende wereld van onuitgesproken communicatie. Leer hoe mimiek, stemgebruik en zelfs oogcontact verborgen boodschappen kunnen overbrengen. Voorkom misverstanden en versterk je relatie door je bewust te zijn van deze subtiele signalen. Met deze begeleiding krijg je de tools in handen om niet alleen te luisteren met je oren, maar ook met je hart.

EFT (Emotionally Focused Therapy)

De benadering van EFT is gebaseerd op Dr. Sue Johnson's inzichten: de kern van sterke relaties ligt in emotionele verbondenheid. Problemen in liefdesrelaties? Vaak ligt de oorzaak in onvervulde emotionele behoeften. Ik help koppels om deze behoeften te identificeren en bruggen te bouwen naar dieper begrip. Ontsnap aan destructieve patronen en vind de weg naar vertrouwen, intimiteit en ware verbondenheid. Kies voor een veilige emotionele band met deze EFT-aanpak.

CBCT (Cognitive Behaviour Couple Therapy)

In de complexe wereld van relaties biedt de Cognitive Behaviour Couple Therapy (CBCT) een verfrissende aanpak om de dynamiek tussen partners te begrijpen en te verbeteren. CBCT richt zich op het ontrafelen van ingesleten gedragspatronen en het bevorderen van positieve interacties. Bij mijn relatiecoaching maak ik gebruik van deze methodologie om stellen te helpen hun communicatie te versterken, misverstanden te overwinnen en een solide basis voor hun toekomst samen te leggen.

Up- underdog communicatie

De dynamiek van 'up-underdog' communicatie speelt vaak een stille rol in veel werk en privé relaties. Deze term beschrijft een patroon waarin één partner het gevoel heeft de leiding te hebben ('ik bepaal'), terwijl de andere zich vaak ondergeschikt voelt. Bij mijn Relatiecoaching herkennen we deze subtiele machtsdynamieken en werken we eraan om een evenwicht te vinden. Door beide partners te empoweren en begrip te kweken, streven we naar een relatie waarin beiden zich gelijkwaardig en gewaardeerd voelen.

5 Liefdestalen

Ontdek de geheimen van liefde met de unieke benadering van de 5 liefdestalen van relatietherapeut Gary Chapman. Ieder van ons spreekt en verstaat liefde op zijn eigen manier. Of je nu liefde uit door complimenten, quality time, geschenken, daden van dienstbaarheid of fysieke aanraking - ik help je om jouw liefdestaal en die van je partner te herkennen. Versterk je relatie, voel je verbonden en waardeer de unieke manier waarop jij en je partner liefde uiten en ontvangen.

Blog

Nieuws en Inzichten

Waar relatienieuws en inzichtelijke tips samenkomen.

Lees meer

Overwinnen van relatie-obstakels met Up-underdog communicatie

Erken de macht-dynamieken in relaties. Leer, groei en verschuif naar wederzijds respect en begrip.

Lees meer

Emotionally Focused Therapy (EFT): De brug naar diepere verbondenheid

EFT: Naar diepere verbondenheid in relaties.

Lees meer

De kracht van non-verbale communicatie in relaties

Non-verbale communicatie: Lichaamstaal ontrafeld.

Lees meer