Mijn naam is Angeli Engels

Jouw relatiecoach

Ik ontrafel menselijke interacties en herstel verbindingen. Ontdek met mij hoe je belemmerende overtuigingen doorbreekt.
"People hear what you say, but feel your attitude"

Contact
Waar ik voor sta

De Kracht van Connectie: Van Inzicht naar Groei en Verbinding

Mijn reis in de zakelijke wereld als international sales director heeft me diepgaande inzichten gegeven in de menselijke interactie, motivatie , inspiratie en groei. Het gaat om de magische momenten waarop mensen hun ware potentieel ontdekken en inzetten, hun belemmeringen overstijgen en echt verbinden met anderen. Zakelijk of privé, het gaat om mensen. Elk individu heeft een unieke kracht en mijn missie is om die te helpen ontdekken en te laten bloeien.

Contact

Interpersoonlijke Connectie

De kern van mijn passie ligt in de unieke interactie tussen mensen. Wie excelleert in relaties en waarom? Wie neemt het voortouw en wie laat zich leiden? Welke "taal" spreek je met elkaar? In elke interactie zie ik een kans voor groei en verbinding.

Persoonlijke Ontwikkeling en Groei

Vastzitten in overtuigingen kan verstikkend zijn. Door ervaring en samenwerking met een team van gedreven coaches, bied ik technieken en inzichten aan om deze patronen te doorbreken. Zet die eerste stap naar een leven vrij van belemmeringen.

Empowerment en Inzicht

Mijn grootste voldoening is wanneer ik mensen help om hun belemmerende overtuigingen te doorzien en ze in hun kracht zet. Het leven bloeit op als men zich gehoord, gewaardeerd en veilig voelt met behoud van eigen ruimte. Samen vinden we jouw kracht en jouw plezier terug.

Een simpel proces maar impactvol proces.

Heb je twijfels over jullie relatie? Voel je een afstand?
Ontvlamt elk gesprek in een discussie?
Of wil je gewoon een APK relatiecheck? Wil je eerst alleen komen praten of direct samen? Alles is goed, aarzel niet en bel of mail mij....

Lees meer
1

Contact opnemen

06 22 24 13 58
Angeli.engels@outlook.com

2

Intake gesprek

Tijdens het eerste telefonische contact hebben we een korte intake en bepalen we de ontmoeting, waarin wij direct aan de slag gaan.

3

Plan van aanpak

In de eerste ontmoeting werken we direct aan de uitdaging en bepalen we wat we nodig hebben in het vervolgtraject.

4

Coaching

Coaching vergt moed, kracht, doorzetten en kwetsbaarheid. Maar dan kom je ook ergens...

Reviews

Lees wat mijn cliënten zeggen

Maria Olgers

Angeli Engels heeft mij en mijn partner meer inzicht gegeven in hoe onze onderlinge communicatie beter kan en met meer respect. Na een aantal sessie is het ons gelukt beter met elkaar te communiceren waardoor we elkaar beter begrijpen en aanvoelen. Dit heeft enorm veel rust gegeven maar ook een nieuwe boost aan onze relatie.

Management assistent

Mieke van de Laar

Geweldige ervaring bij Angeli Engels Relatiecoaching!Als vrouw loop je soms even vast met het managen van je eigen zaak, je gezin, partner en sociale leven etc. Duidelijk inzicht en time management komt dan goed van pas. Angeli heeft daar fantastisch bij geholpen en mij goede tools aangereikt die ik nog regelmatig toepas. Eigenlijk zou iedereen van tijd tot tijd  professionele coaching kunnen gebruiken. Ik ga zeker nog bij haar terugkomen.

Eigenaresse Beeb Damesmode

Lorem Ipsum is simply

Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took.

Jesse
Hilversum
Blog

Nieuws en Inzichten

Waar relatienieuws en inzichtelijke tips samenkomen.

Lees meer

Overwinnen van relatie-obstakels met Up-underdog communicatie

Erken de macht-dynamieken in relaties. Leer, groei en verschuif naar wederzijds respect en begrip.

Lees meer

Emotionally Focused Therapy (EFT): De brug naar diepere verbondenheid

EFT: Naar diepere verbondenheid in relaties.

Lees meer

De kracht van non-verbale communicatie in relaties

Non-verbale communicatie: Lichaamstaal ontrafeld.

Lees meer